https://www.alfa-art.fi/lasten-ja-nuorten-kuviskoulu/

Lasten ja nuorten kuvataidekoulu


Piirustuksen ja maalauksen ryhmä

Keskiviikko, klo 17.30-19.30, perusopetus 7-11 v.

Kevätlukukausi alkaa keskiviikkona 18.1.-22, Hiihtoloma on viikolla 8.                                       Ilmoittautuminen tapahtuu: taidekoulu(at)alfa-art.fi
Piirustuksen ja maalauksen perusopinnoissa tutustutaan erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin.

Koulun yhteydessä toimii Klementinan sali, jossa on kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä. Opiskelijoiden kanssa tutustutaan jokaiseen näyttelyyn. Lukuvuoden aikana järjestetään myös opiskelijoiden näyttely Klementinan galleriaan/saliin.

Hinta 250 € / 14 kertaa. Lukukausimaksuun sisältyy kaikki materiaalit.

Opetuspaikka: Tuomarinkylän kartano rak. A, Tuomarinkyläntie 1-10, Helsinki 00690

TAIDESEIKKAILU

Taideleiri Tuomarinkylän taidekartanolla on suunnattu 7-12 vuotiaille innokkaille taiteentekijöille. 

Leirin aikana tutustutaan eri taidetekniikoihin mm. maalaamiseen, piirtämiseen, pienoisveistosten rakentamiseen ja kollaasitekniikkaan.

Päivän aikana on taiteen parissa työskentelyä, uintia ja ulkoilua sään salliessa, lounas, pieniä lepohetkiä, taideilmaisua, keskustelua ja hauskanpitoa.

Leirin opettajina toimivat taidekoulu Alfan opettajat. Kesäleirin hinta sis. lounaan ja käytettävät materiaalit. Hinta 1-2 vko 350 € ja 3 vko 280 €.                  Ilmoittautuminen ja maksaminen: Ilmoita lapsen nimi, ikä ja onko ruoka-allergioita. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjetyksessä. Leirin toteutuminen edellyttää 8 osallistujaa.

Ilmoittaudu taideseikkailuun: tuomarinkylan.taidekartano@gmail.com

Teemme yhteistyötä Mindfire Consulting kanssa.