Arkipäivän Avoin Ateljeen maalausryhmät


1. Maanantaimaalarit: 15.1.-25.3.2024 / 10 krt / 310 €, klo 17-20 (KN) Avoin ateljee; Esittävästä abstraktiin ilmaisuun öljy- tai akryyliväreillä. Ryhmässä on tilaa. 

                                                                                                                                                                                                                    2. Tiistaimaalarit: 16.1.-26.3.2024 / 10 krt / 310 €,  klo 17.30-20.30 (NG) Avoin ateljee; Esittävästä abstraktiin ilmaisuun öljy- tai akryyliväreillä, Ryhmässä on tilaa.

3. Keskiviikkomaalarit: 17.1.-27.3.2024 / 10 krt / 310 €,  klo 9.15-12.15 (KN) Avoin ateljee; kurssilla tutustutaan mm. kuvataiteen ismien kautta maalaamiseen öljy-tai akryyliväreillä, Ryhmässä tilaa.

Maalausryhmien kevätlukukausi 2024: 1 krt viikossa / 3 h    

Kaksi kertaa viikossa 6 h osallistumismaksu on 450 €                                                                                                            

Jatkoryhmät: 8.4.-13.5. 2024 / 6 krt / 186 €

Näillä kursseilla kokeillaan, innostutaan ja ihmetellään muotojen ja värien vaikutusta. Liikutaan abstraktin ja esittävän taiteen välillä. Voit tutustua haluamaasi maalaustekniikkaan seuraavilla materiaaleilla; öljyväreillä, pigmenteillä, akryyleillä ja akvarelleillä. Kurssilla käydään läpi materiaali- ja värioppia, sommittelua, sivellintekniikkaa ja maalauksen tekniikoita. Kurssilla tehdään yhteisiä aiheita, mutta kukin toteuttaa aiheet käyttäen omaa näkemystä. Tämä matka avaa näkemään ja ymmärtämään maalaustaidetta.

HUOM! Öljyvärimaalauksessa käytämme Liquin orginalia / Gamblinin Liteä kuivike aineena / maalinesteenä. 

Opiskelijalla tulee olla omat materiaalit. Tarvittaessa voit ostaa materiaalipaketin https://www.taideunelma.fi.                  Viikolla 8 ja 41 ei ole tuntia ( hiihtoloma ja syysloma). Jos olet estynyt osallistumaan omalle tunnillesi, niin voit käydä sovitusti korvaamassa muussa ryhmässä saman kauden aikana. Opintojaksot sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kuvataiteesta. Aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä et tarvitse.  Aloita taiteen harrastaminen vaikka kesken lukukauden. Ilmoittaudu nyt ja varaa paikkasi. 

Opettajat: Maarit Björkman-Väliahdet(MBV), Nina Granlund (NG), Katri Niemi(KN), Hanna Morelius (HM)

Paikkasi varataan kurssillemme kun olet maksanut verkkokaupastamme kurssimaksun ja ilmoittanut osallistumisesi sähköpostitse.

Verkkokauppaan