Aikuisten kesäkurssit

Pigmenttimaalauksen kesäkurssi


AIKA: Ma-to 20.-23.6.2022, klo 10-14

KURSSIN HINTA: 180 €
Tämä kurssi on löytöretki erilaiseen tapaan työskennellä maalauksen parissa! Maalaustapa on inspiroiva ja antaa tilaa yllätyksille ja omalle ilmaisulle.

Sisältää: väripigmentit, siveltimet, rätit, maalauspaperit, opetuksen, loppulakkauksen ja kahvit/tee. Pigmenttimaalauksessa käytetään luonnonmukaisia sidosaineita. Osallistuja voi itse tuoda kangaspohjan, gessotun mdf -levypohjan tai pahvipohjan.

Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla, vain avointa mieltä.

Opettajana toimii kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen viimeistään mennessä: taidekoulu(at)alfa-art.fi

6Abstraktissimo - Action Painting eli toimintamaalaus

Ma-to klo 10-14

27.-30.6.2022

KURSSILLA TUTUSTUTAAN AKRYYLIMAALAUKSEEN

Action painting on kehollisesti kokonaisvaltainen maalaustapa, jossa yleensä suurehkolle alustalle kaadetaan ja valutetaan värejä, roiskitaan ja lisätään värejä spontaanisti. Maalaus tapahtuu usein lattialla ja koko keho on käytössä.

Action painting on leikkiä väreillä; keskiössä tapahtuminen maalauspinnalla, tapahtumisen seuraaminen ja siihen vastaaminen välittömästi.

Mitään taiteellista osaamista ei tarvita, vain avointa mieltä.

Tarvitset: AkryyliväriT, Matta Medium ohenteen ( tarkoitettu akryylille) Leveitä siveltimiä, palettiveitsiä ja lastoja, suihkepullon, kertak.hanskoja

KURSSIN HINTA: 160 €

Opettajana toimii kuvataiteilija Maarit Kareno.

Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujan tiedot: taidekoulu(at)alfa-art.fi

Ilmoittautuminen ja maksaminen: Paikat täytetään ilmoittautumisjärjetyksessä. Osallistumismaksu maksetaan 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Leirin toteutuminen edellyttää 8 osallistujaa.