MINUN VÄRIT

AIKA: 25.-26.7. 2020, klo 9-14

KURSSINH HINTA: 100 €

Värit vaikuttavat meihin ympärillä ja yllämme. Mitä punainen viestittää? Miksi en voi sietää keltaista? Mitkä ovat minun värejäni? Kurssilla maalataan jokainen väri kerrallaan niin, että niistä muodostuu oma sisäinen sateenkaari. Tule mukaan inspiroitumaan ja yllättymään väreistä. Kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla. Materiaalit sisältyvät kurssihintaan.

Ohjaajana toimivat Maarit Björkman-Väliahdet ja Tuija Hirvonen Puhakka

PIGMENTTIMAALAUKSEN KESÄKURSSI

AIKA: 27. - 30.7.2020, klo 9-13

KURSSIN HINTA: 160 €
Tämä kurssi on löytöretki erilaiseen tapaan työskennellä maalauksen parissa! Maalaustapa on inspiroiva ja antaa tilaa yllätyksille ja omalle ilmaisulle.

Sisältää: väripigmentit, 6 kpl maalauspaperia, opetuksen, loppulakkauksen ja kahvit/tee. Pigmenttimaalauksessa käytetään luonnonmukaisia sidosaineita. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla.

Opettajana toimii kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu: taidekoulu(at)alfa-art.fi

AKVARELLIMAALAUKSEN KESÄKURSSI

AIKA: 1. - 2.8.2020, klo 10-13

KURSSIN HINTA: 100 €
KURSSILLA TUTUSTUTAAN AKVARELLIMAALAUKSEN ERI TEKNIIKOIHIN. Tuomarinkylän kartanon upea ympäristö inspiroi maalaamaan luontoa ja havainnoimaan luonnon eri värejä.

Osallistujat tuovat omat materiaalit mukana. Tarvittaessa voimme antaa koulun välineet käyttöön. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla. Opettajana toimii kuvataiteilija Tuija Hirvonen-Puhakka. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu: taidekoulu(at)alfa-art.fi