Järjestämme ympärivuoden viikkonloppukursseja. Kursseilla toimii ammattitaiteilijat opettajina.

27.-28.1. la-su klo 9.30-17, hinta: 150 € Viikonlopun aikana perehdytään öljyväritekniikan, sommitteluun ja värioppiin. Teemme harjoituksia jotka tukevat öljyvärimaalauksen harrastamisen aloittamista. Kurssi sopii aloittelijoille. Materiaalit: öljyvärit, pinkopohja, siveltimet ja maalinesteet. Osallistuja tuo omat materiaalit tai maksaa materiaalimaksun 30 € sis. maalauspohjan, öljyvärit ja maalinesteet.

17.-18.2. la-su klo 9.30-17, hinta: 150 € Maisemamaalauskurssi Tuomarinkylän kartanon alueella on upeat maisemat tätä kurssia varten. Käymme kuvaamassa ympäristöä tai tekemässä luonnoksia ympäristöstä. Näiden pohjalta lähdemme rakentamaan helmikuista maisemaa. Keskitymme tekniikkaan, värillisiin valoihin ja varjoihin maisemassa. Materiaalit: öljyvärit, pinkopohja, siveltimet ja maalinesteet. Osallistuja tuo omat materiaalit tai maksaa materiaalimaksun 30 € sis. maalauspohjan, öljyvärit ja maalinesteet.

10.-11.3. la-su klo 9.30-17, hinta: 150 € Botaaninen taide /Kasvien taide Tällä kurssilla maalaamme kukkia. Voit maalata kukkia asetelmasta tai kuvasta. Tutustumme myös aikakautemme kukkamaalareihin. Materiaalit: öljyvärit, pinkopohja, siveltimet ja maalinesteet. Osallistuja tuo omat materiaalit tai maksaa materiaalimaksun 30 € sis. maalauspohjan, öljyvärit ja maalinesteet.