VALOKUVA TAIDEGRAFIIKASSA

Valokuva taidegrafiikassa 6 krt/ syksy 2017

3.9.-8.10, klo 15-18 (24t)
Hinta: 180 € + 20 € materiaalimaksu. Kurssimaksu sisältää osan materiaaleista.

Kurssin sisältö:
Tutustutaan kopiografiikkaan sekä Fotopolymeeri valoitusmenetelmään. Molempien tekniikoiden pohjana käytetään monipuolisesti mustavalkovalokuvaa, lehtileikkeitä, luonnoksia, tekstiä.

Kurssitöiden olisi hyvä olla pienehköjä (max. A5-koko), jotta saadaan tuntumaa tekniikkaan ja kalvon käsittely sujuu mahdollisimman helposti. Mahdollisuuksien mukaan käytetään myös muita grafiikan menetelmiä näihin yhdeistettynä (monotypia, chine colle-tekniikkaa) sekä sekatekniikkaa.

Kurssi aloitetaan kopiografiikalla ja pikku hiljaa edetään fotopolymeerivalotukseen.

Opettajana toimii Hanne Vartiainen

lmoittautuminen: Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelija ilmoittautuu ja sitoutuu lukukaudeksi kerrallaan opintoihin. Ilmoittautuminen on sitova ja se tapahtuu päävalikon kohdasta ilmoittaudu tai muut taideopinnot. Jos opiskelija on estynyt jatkamaan opintojaan seuraavana lukukautena, niin riittää, että hän ilmoittaa 15 vuorokautta aikaisemmin kirjallisesti keskeytyksestä.

Peruutusehdot: Henkilön ilmoittautuminen koulutukseen merkitsee, että henkilö sitoutuu ottamaan opiskelupaikan vastaan ja maksamaan osallistumismaksun, jos hän tulee hyväksytyksi. Jos koulutuspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, peritään 50% koulutuksen hinnasta. Koko osallistumismaksu peritään siinä tapauksessa, että peruutusta ei tehdä lainkaan tai peruutus tehdään opiskelun alettua. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Lukukausimaksut ovat perintäkelpoisia.