AVOIN ATELJEE

Avoin Ateljee antaa mahdollisuuden maalata ohjatusti omia aiheita.

Kuvan tekemisessä on tärkeää vertaistuki. Voit tuoda oman aiheen mukana tai jos koet jonkun asian haasteelliseksi ja haluat kehittyä siinä, niin tämä antaa siihen mahdollisuuden opettajan ohjauksena. Kurssilla

Jokainen osallistuja kertoo opettajalle omasta tavoitteesta ja näin huomioidaan osallistujan toiveet oman kehityksen suhteen. Kurssi sopii erityisesti laajempaa kokemusta omaavalle tai alasta kiinnostuneelle.

Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu öljy-, akryyli- tai pigmenttivärein.

Sopii myös taidekouluihin pyrkiville ja oman portfolion kartoittamiseen.

A ryhmä: Maanantai klo 17 - 20, 290 € / 10 kertaa (40 t)
B ryhmä: Tiistai klo 17 - 20, 290 € / 10 kertaa (40 t)
C ryhmä: Ma ja Ti klo 17 - 20, 500 € / 20 kertaa (80 t)
Voit opiskella kerran tai kaksi kertaa viikossa.
Ryhmät alkavat 4.9. ja 5.9., syyslomalla viikolla 42 ei tuntia.

Opettajana toimii TaM / kuvataiteilija Marina Yannopoulos.

Ilmoittaudu kurssille kohdasta ilmoittautuminen.
Tiedustelut: taidekoulu(a)alfa-art.fi

lmoittautuminen: Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelija ilmoittautuu ja sitoutuu lukukaudeksi kerrallaan opintoihin. Ilmoittautuminen on sitova ja se tapahtuu päävalikon kohdasta ilmoittaudu tai muut taideopinnot. Jos opiskelija on estynyt jatkamaan opintojaan seuraavana lukukautena, niin riittää, että hän ilmoittaa 15 vuorokautta aikaisemmin kirjallisesti keskeytyksestä.

Peruutusehdot: Henkilön ilmoittautuminen koulutukseen merkitsee, että henkilö sitoutuu ottamaan opiskelupaikan vastaan ja maksamaan osallistumismaksun, jos hän tulee hyväksytyksi. Jos koulutuspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, peritään 50% koulutuksen hinnasta. Koko osallistumismaksu peritään siinä tapauksessa, että peruutusta ei tehdä lainkaan tai peruutus tehdään opiskelun alettua. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Lukukausimaksut ovat perintäkelpoisia.