MUOTOKUVAMAALAUS -koulutus

aOtamme ilmoittautumisia vastaan syyslukukaudelle 2017!

Voit opiskella näitä kaikkia torstaipäivän aikana.

Näistä kolmesta vaihtoehdosta voit valita mitä haluat opiskella.


Vaihtoehdot ovat seuraavat:
VMT soveltava maalaustekniikkaa
Perinteinen muotokuvamaalaus -tekniikka
Art Nouveau maalaustekniikka

Opettajina toimivat: kuvataiteilija Marja Ollikainen ja kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet

Torstai 7.9.-23.11.-17, A ryhmä klo 9-12, B ryhmä klo 13-16, C ryhmä klo 17-20

Syyslukukausimaksu:
Esim. valitset yhden ryhmän A / B / C maksu on 320 €
Esim. valitset kaksi ryhmää A / B / C maksu on 500 €
Esim. valitset koko torstaipäivän (9-20) opiskelua maksu on 650 €

Syyslukukauden opetus alkaa vko 36 ja loppuu vko 47 (Yht. 11 krt). Viikolla 42 ei tuntia.
Kevätlukukauden opetus alkaa vko 3 ja loppuu vko 17 (Yht. 13 krt). Viikolla 8 ei tuntia.

Koulutuksen kesto on 1-3 vuotta. Ilmoittautuminen tapahtuu joka lukuvuoden alussa: taidekoulu(a)alfa-art.fi

Opiskelijat hankkivat käytettävät materiaalit itse. Opintojakso sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet kuvataiteesta. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta et tarvitse.

Ensimmäisen vuoden aikana harjoitellaan muotokuvan tekemisen perusteita ja opiskelija voi halutessaan jatkaa syventämällä taitojaan toiselle vuodelle. Maalaustyön yhteydessä käsitellään öljyväritekniikkaa ja värien käyttöä yleisesti. Muotokuvamaalausta harjoitellaan tekemään omien valokuvien pohjalta piirrostekniikalla ja öljyväreillä. Muotokuvan tekeminen on myös tehokas keino piirros- ja maalaustekniikan kehittämiseen. Opiskelijat hankkivat käytettävät materiaalit itse. Opintojakso sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet kuvataiteesta. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta et tarvitse.

lmoittautuminen: Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelija ilmoittautuu ja sitoutuu lukukaudeksi kerrallaan opintoihin. Ilmoittautuminen on sitova ja se tapahtuu päävalikon kohdasta ilmoittaudu tai muut taideopinnot. Jos opiskelija on estynyt jatkamaan opintojaan seuraavana lukukautena, niin riittää, että hän ilmoittaa 15 vuorokautta aikaisemmin kirjallisesti keskeytyksestä.

Peruutusehdot: Henkilön ilmoittautuminen koulutukseen merkitsee, että henkilö sitoutuu ottamaan opiskelupaikan vastaan ja maksamaan osallistumismaksun, jos hän tulee hyväksytyksi. Jos koulutuspaikka perutaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, peritään 50% koulutuksen hinnasta. Koko osallistumismaksu peritään siinä tapauksessa, että peruutusta ei tehdä lainkaan tai peruutus tehdään opiskelun alettua. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Lukukausimaksut ovat perintäkelpoisia.