Abstrakti maalaus -ryhmä

Keskiviikko 6.9.-15.11. (10 krt), aamupäivä ryhmä klo 9-12 tai iltaryhmä klo 17.30-20.30 (10 krt) Syysloma vietettään viikolla 42. Hinta: à ryhmä 350 €, sisältää pigmenttijauheet, akryylivärit ja sidosaineet. Osallistuja tuo omat siveltimet, maalauspohjat ja halutessa öljyvärit.

Ohjaajana toimii kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet

Abstrakti maalaus jaksolla tutustutaan ei-esittävän kuvan ilmaisuun. Jaksolla nousee esille kuvan tekemisen perusasiat; sommittelu, värisommittelu, rytmi, viiva, muoto ja kuvan sisältö. Kurssin aikana keskustellaan myös kuvan tekemisestä ja sisällöstä yhdessä ryhmän kanssa. Opetus tapahtuu annettujen aiheiden ja omien ideoiden kautta. Tämä matka avaa näkemään ja ymmärtämään Abstraktia maalaustaidetta. Pigmenttimaalaus tuo yllättävyyden mukaan tekniikkaan.

lmoittautuminen: Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelija ilmoittautuu ja sitoutuu lukukaudeksi kerrallaan opintoihin. Ilmoittautuminen on sitova ja se tapahtuu päävalikon kohdasta ilmoittaudu. Jos opiskelija on estynyt jatkamaan opintojaan seuraavana lukukautena, niin riittää, että hän ilmoittaa kirjallisesti keskeytyksestä.

Peruutusehdot: Henkilön ilmoittautuminen koulutukseen merkitsee, että henkilö sitoutuu ottamaan opiskelupaikan vastaan ja maksamaan osallistumismaksun, jos hän tulee hyväksytyksi. Jos koulutuspaikka perutaan 14 vuorokautta ennenkoulutuksen alkua, peritään 50% koulutuksen hinnasta. Koko osallistumismaksu peritään siinä tapauksessa, että peruutusta ei tehdälainkaan tai peruutus tehdään opiskelun alettua. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Lukukausimaksut ovat maksuja, jotka ovat perintäkelpoisia.